Logistika delov

Logistika delov

 

Ohranjamo vas v gibanju

Ta obljuba se začne z virom delov, ki vam je najbližji: vaš trgovec in njegova popolna zaveza za servis. Za ostalo poskrbimo z neustavljivim logističnim delovanjem in našim masivnim evropskim skladiščem delov, kjer je več kot 300.000 različnih delov, ki že čakajo na vaše naslednje naročilo.

 

 

Skladišče pri zastopniku

Skladišče pri zastopniku

Ali ste vedeli, da lahko vaš trgovec takoj izpolni 8 od 10 naročil? In da mu za vsa druga zagotavlja podporo s svojo zalogo naših 1900 trgovcev po celotni Evropi? To lahko preverite sami tako, da si ogledate zalogo na spletnem mestu JDParts.com, kjer lahko celo neposredno naročite dele. Vendar pa je 80 % delov, ki jih potrebujete, odpremljenih takoj, celo pozno v noč med žetvenim letnim časom.

Evropski distribucijski center delov

Evropski distribucijski center delov

Obiskovalci nam povedo, da česa takega še niso videli nikoli. To verjetno drži, razen če ste že kdaj bili v skladišču. katerega velikost je enaka velikosti 12 nogometnih igrišč. Tukaj imamo na zalogi več kot 300.000 različnih delov – vse od vijaka za nož do 10,7-metrskega polža kombajna. Najboljše pri vsem tem pa je, da so deli odpremljeni takoj. Naši napredni logistični sistemi in sistemi pakiranja lahko odpremijo naročilo za dostavo naslednji dan zgolj dve uri po prejemu naročila.

Vaš center za podporo z deli

Vaš center za podporo z deli

Za vodenje napredne mednarodne logistične mreže, kot je naša, je potreben najsodobnejši center za podporo z deli. Njegova zvezdna ekipa zagotavlja, da so skoraj vsi deli, poslani iz naših skladišč v Evropi in ZDA, dostavljeni v skladu z obljubami. V določenih primerih to vključuje celo neposredna naročila v tovarnah, ki dele pošljejo kar same.

Podpora na terenu

Podpora na terenu

Ustrezen del je samo en del zgodbe. Za hitro ponovno delovanje vaše opreme se lahko zanesete na naše ekipe trgovcev z usposobljenimi in certificiranimi mehaniki, ki bodo zavihali rokave in vam pomagali, ko boste to najbolj potrebovali. Z najnovejšo diagnostično opremo in orodji John Deere bodo popravili vse, kar škodi vašemu traktorju, kombajnu, silažnemu kombajnu ali škropilnku.