Mreže in folije za bale

Mreže in folije za bale

Mreže in folije za bale

Popolne bale. Vedno

Nakup originalnih mrež in folij za bale John Deere vam priporočamo iz več razlogov. Zasnovane in preskušene so za vašo balirko John Deere ter izredno zmogljive v pravem trenutku.

Naše mreže in folije za bale so popoln rezultat tesnega skupinskega dela z vodilnimi svetovnimi ponudniki izdelkov za baliranje. Kombinacija njihovega znanja na področju baliranja ter strogih postopkov preverjanja in potrjevanja družbe John Deere’ zagotavlja vrhunsko zmogljivost na vseh področjih.

Ti izdelki omogočajo hitro nalaganje in preprosto uporabo ter so zasnovani za dolgo življenjsko dobo. Naša mreže in folije za bale zagotavljajo vrhunsko učinkovitost. Z našim sistemom za ovijanje z mrežo lahko na primer naredite več bal na zvitek, poleg tega pa sistem zagotavlja boljšo zaščito poljščin za trajnejše bale ter nižje stroške na balo.

Če dodate še pomoč in podporo strokovnjakov pri svojem prodajalcu izdelkov John Deere, dobite zmagovalno partnerstvo. Zato je smiselno, da vedno izberete originalne mreže in folije za bale John Deere.

Mreže in folije za bale

Razširi vseStrni vse

Sistem za ovijanje z mrežo

Sistem za ovijanje z mrežo John Deere s sistemom Zebra

Sistem John Deere Zebra izboljšuje vašo učinkovitost. Širok trak omogoča, da pravilno naložite zvitek mreže v balirko. Pri podajanju vam tudi sporoči, v katero smer morate odviti mrežo z bale. Rdeči trak na sredini bale se prikaže, kadar je na zvitku dovolj mreže samo še za 5 do 6 bal, zato imate dovolj časa na pripravo za naslednjo zamenjavo. 

XtraNet

Balirajte ves dan z manj stroški.

Samo sistem za ovijanje z mrežo John Deere je zasnovan posebej za balirko John Deere. Sistem Zebra omogoča enostavno nalaganje v balirko in enostavno odvijanje pri podajanju. Močan

 • Višja učinkovitost – z njim lahko izdelate 1,5-krat več bal kot s standardnimi 3000-metrskimi zvitki mreže. Na dveh zvitkih XtraNet 4500 je dovolj mreže za celodnevno baliranje ne glede na poljščino, ki jo žanjete.
 • Boljša zaščita – mreža zaradi tehnologije od roba do roba ovije celotno širino bale za boljšo zaščito poljščine. Bale so odporne na vremenske vplive ter omogočajo lažje shranjevanje in transport.
 • Večja trdnost mreže – največja možna zmogljivost tudi pri zahtevnih poljščinah.
 • Dobra teža zvitka – dodatna dolžina brez dodatne teže.
 • Zajamčena dolžina – zajamčeno prejmete to, kar ste plačali.
 • Nizki stroški na balo – z zvitkom mreže XtraNet 4500 prejmete več kot v primerjavi z neoriginalnimi nadomestki. Izračunajte neto stroške na balo, ki jo ovijete, in ugotovili boste, da XtraNet zagotavlja odlično vrednost.

XtraNet 3600 več bal na zvitek v primerjavi s standardnim sistemom za ovijanje z mrežo.

 • Boljša zaščita – mreža zaradi tehnologije od roba do roba ovije celotno širino bale za boljšo zaščito poljščine. Bale so odporne na vremenske vplive ter omogočajo lažje shranjevanje in transport.
 • Višja učinkovitost – z njim lahko izdelate 1,2-krat več bal kot s standardnimi 3000-metrskimi zvitki mreže.
 • Večja trdnost mreže – največja možna zmogljivost tudi pri zahtevnih poljščinah.
 • Zajamčena dolžina – zajamčeno prejmete to, kar ste plačali.
 • Nizki stroški na balo – z zvitkom mreže XtraNet 3600 prejmete več kot v primerjavi z neoriginalnimi nadomestki. Izračunajte neto stroške na balo, ki jo ovijete, in ugotovili boste, da XtraNet zagotavlja odlično vrednost.

CoverEdge

Vrhunska zaščita robov za bale.

Sistem za ovijanje z mrežo CoverEdge se ponaša z edinstvenimi elastičnimi nitmi za rob, ki omogočajo, da se mreža razteza prek roba bale. To zagotavlja boljšo zaščito bal in preprečuje pojav »ramen« bal. Sistem za ovijanje z mrežo CoverEdge je zasnovan za balirke John Deere in je na voljo samo pri prodajalcu izdelkov John Deere.

CoverEdge 3800 – boljša zaščita za bale

 • Vstavki jedra iz umetnihs snovi – Sistem John Deere CoverEdge se zdaj ponaša z jedri, ki so na koncu jedra opremljeni z vstavki iz umetnih snovi. Ti vstavki jedra iz umetnih snovi zagotavljajo tržnost in združljivost za John Deere CoverEdge pri vseh balirkah, ki uporabljajo sistem podpore zvitka.
 • Boljša zaščita pred vremenskimi vplivi – Ker so robovi bal pokriti, obstaja manjša možnost vdora deževnice ali vlage v balo.
 • Manjša izguba poljščin – Gladki robovi držijo poljščino tesno ob površini bale, kar zmanjša izgubo poljščin ter omogoča lažje in lepše shranjevanje.
 • Boljše silažne bale– Sistem za ovijanje z mrežo CoverEdge z edinstveni elastničnimi nitmi za robove povleče poljščino na ramena bale, da odstrani ujet zrak pri ovijanju s folijo.
 • Lepši videz bal – Izvajalci baliranja lahko osrečijo svoje stranke popolnim videzom bal, ki omogočajo lažje shranjevanje in transport.
 • Enostavnejše ravnanje – CoverEdge zadrži poljščino v bali med transport, zato je videz bal odličen tudi po ravnanju z njimi.
 • Nizki stroški na balo – Zvitek John Deere CoverEdge je sicer dražji od zvitka za standardni sistem ovijanja z mrežo, vendar pa dobite mnogo več. Izračunajte neto stroške na balo, ki jo ovijete, in ugotovili boste, da CoverEdge zagotavlja odlično vrednost.

Sistem za ovijanje z mrežo

Ime izdelkaŠirinaDolžina zvitkaZvitki na paleto
John Deere Xtranet 3600 m 123 cm 3600 m 28
John Deere Xtranet 4500 m 123 cm 4500 m 28
John Deere CoverEdge 3800 m 130 cm 3800 m 28

 

Vrvica

XtraTwine Odlična trdnost, enostavno podajanje.

Ponudba izdelkov John Deere XtraTwine, ki so izdelani po najvišjih standardih in največjih dovoljenih odstopanjih s 100-odsotnimi neobdelanimi polimeri, zajema vse vrste vrvic. Od najlažje do najtežje boste v ponudbi našli vrvico, ki ustreza vašim zahtevam.

Celotna ponudba običajnih vrvic za baliranje majhnih kvadratnih bal sena in slame ustreza ponudbi izdelkov John Deere XtraTwine za baliranje okroglih bal, ki vključuje tudi izdelek višjega kakovostnega razreda John Deere XtraTwine+, tj. izboljšana vrvica, ki zagotavlja stroškovno učinkovitejše prednosti z izboljšanimi tehnikami proizvodnjr in razvoja surovin. V celotni ponudbi vrvic za velike bale boste našli vrvico, ki ustreza zahtevam za vaše poljščine, od vrvic za lahke žitarice do vrvic za težko krmo visoke gostote.

 • Izjemna moč. Vrvica John Deere XtraTwine je izdelana in najkakovostnejših surovin. To zagotavlja najboljšo kakovost in učinkovitost za baliranje brez težav.
 • Enostaven sistem podajanja. Vse vrvice John Deere XtraTwine so izdelane s središčnico vretena za »enostavno podajanje«, ki zmanjšuje tveganje, da bi bila z začetka vretena povlečena zavozlana vrvica.
 • Zagotovljena kakovost. Vrvica John Deere XtraTwine je izdelana v skladu s sistemom za zagotavljanje kakovosti, ki zagotavlja enakomernost in doslednost od začetka do konca.

Vrvica

Vrsta balirkeIme izdelkaDolžina paketaBarvaKoličina v paketuPaket na paleto
Balirka HD John Deere HD XtraTwine 1180 m Bela 1 vreteno 80
Balirka za velike pravokotne bale John Deere Big Spool XtraTwine 130 1260 m Rjasto rdeča 1 vreteno 80
Balirka za velike pravokotne bale John Deere Big Bale XtraTwine 7200 2195 m Rjasto rdeča 2 vreteni 56

 

Ovijanje z raztezno folijo

XtraFilm Stretchwrap

Boljši oprijem, boljša zaščita. Zdaj je ta daljši.

John Deere XtraFilm zagotavlja najvišjo zmogljivost ob podpori ekipe, ki ji zaupate.

 • Višja učinkovitost Uporabite folijo John Deere XtraFilm 750 mm x 1650 m in naredite 10 % več bal kot s folijo 750 mm x 1500 m.
 • Boljši oprijem Folija John Deere XtraFilm iz umetnih snovi zagotavlja vrhunske lastnosti oprijema. To zagotavlja močno nepredušno zatesnitev za vsako balo – v vseh pogojih.
 • Zaščita pred UV-žarki Folija John Deere‘ XtraFilm iz umetnih snovi je zaščitena z močnim zaviralcem UV-žarkov, ki zmanjšuje razgradnjo zaradi sončne svetlobe.
 • Odpornost proti prebadanju in trganju John Deere XtraFilm zagotavlja najboljšo zaščito proti prebadanju folije. Folija je izjemno močna, zato je zelo odporna proti trganju.
 • Večslojna ko-ekstrudirana folija Folija John Deere XtraFilm iz umetnih snovi je večslojna ko-ekstrudirana folija, izdelana iz 100-odstotnih neobdelanih polimerov, ki zagotavljajo največjo moč pri ovijanju bal.

Ovijanje z raztezno folijo

Ime izdelkaVelikost zvitkaBarvaZvitki na paleto
XtraFilm 750 mm x 1500 m Zelena/črna 40
XtraFilm 750 mm x 1650 m Črna 40