ŠOBA

Golf in šport, škropilniki, dodatna oprema, šobe

 

 

NOVA šoba za travnate površine John Deere XC – Velik dosežek za enakomerno uporabo

Šobe za travnate površine John Deere XC so posebej zasnovane za izzive pri škropljenju igrišč za golf in travnatih površin – boljša pokritost in večja učinkovitost.

Golf in šport, škropilniki, dodatna oprema, šobe, šoba za travnato površino XC

Nabor šob za travnato površino John Deere XC

Šobe nudimo v treh različnih velikostih – 025, 04 in 08. Za različne volumne vode (od 200 do 1.000 litrov na hektar) ter tudi za različne potrebe pri hitrosti škropljenja (od 3 do 7 km/h).
Velikosti 025 in 04 se priporočata za uporabo s foliarnimi fungicidi, herbicidi in regulatorji rasti, medtem ko je šoba velikosti 08 priporočljiva za uporabo s fungicidi, ki so predvideni za uporabo v prsti, in vlažilnimi sredstvi.

Golf in šport, škropilniki, dodatna oprema, šobe, manjši odklon kapljic, igrišče, igrišče za golf

Manjši odklon kapljic

Znatno zmanjšajte tveganje za odklon poti kapljic in izboljšajte obstanek na listih s tehnologijo zračne indukcije pri šobah John Deere XC. Vsako uporabo boste kar najbolje izkoristili, saj z ohranitvijo konstantne velikosti kapljic naše šobe ustvarijo več kapljic na mililiter kot druge šobe za zmanjšanje zanašanja škropiva.

 

V primerjavi z običajnimi šobami, ki oddajo do 14 % kapljic, ki “zaidejo s poti”, naše ustvarijo manj kot 3 % finih kapljic, ki so dovzetne za zanašanje. To pomeni, da na koncu več izdelka doseže svoj cilj in ga manj odteče v prazno.

Golf in šport, škropilniki, dodatna oprema, šobe, lastnosti povsem nove zasnove, igrišče, igrišče za golf

Lastnosti povsem nove zasnove

Naša povsem nova zasnova šobe prinaša edinstveno okroglo odprtino, ki zagotavlja enakomerno pokritost brez konkurence, ne glede na višino šobe. Škropljenje nad valovitimi tlemi še nikoli ni bilo tako enakomerno.

 

Pridobite optimalno porazdelitev kapljic in velikosti po vsej letvi na vsakem terenu Vzorčni testi kažejo, da ima porazdelitev škropljenja konvencionalnih šob na letvi lahko odklon do 25 % na 30 centimetrih. Šobe XC pa ta odstotek držijo pod 3 %.

Golf in šport, škropilniki, dodatna oprema, šobe, vzorec škropljenja, igrišče, igrišče za golf

Vzorec škropljenja

Včasih že na videz majhna prilagoditev prinese veliko razliko: Da bi nadomestili gibanje našega škropilnika naprej, smo pri zasnovi naših šob pozorno izračunali vzvratni vzorec škropljenja. Rezultati potrjujejo pravilnost zasnove: Škropljenje iz naših šob zajame cel list in dramatično izboljša zadržanje tekočine na vsakem listu.

 

Sorodne teme