RAZNO

Škropilnik, studio, razno

Napolnjeno z več možnostmi

Serija SelectSpray vam nudi celo vrsto centrifugalnih ali membranskih črpalk, možnost naprednega avtomatskega ali ročnega krmilnika hitrosti. Ter še ena pomembna možnost:

Svoje večnamensko vozilo lahko uporabite še za kaj več kot škropljenje. V nekaj minutah in brez uporabe orodja lahko snamete škropilnik in večnamensko vozilo za težka opravila ProGator uporabite za številna druga opravila, ki se tičejo vašega dela. Spodaj si oglejte več dodatne opreme, ki jo imate na voljo.

Škropilnik, igrišče za golf, teren, komplet za posodo za izpiranje

Komplet 75,7-litrske (20-galonske) posode za izpiranje

Ko zaključite s škropljenjem, nihče ne želi pustiti kemikalij v posodi in vodih. 75,7-litrska (20-galonska) posoda za izpiranje olajša čiščenje sistema na koncu dneva. Ker škropilniki uporabljajo veliko različnih vrst kemikalij, posoda za izpiranje upravljavcu daje možnost, da vode izpere s čisto vodo, tako da ob naslednji uporabi v škropilniku ne bo kontaminantov. Upravljavcu omogoča, da škropilnik po koncu škropljenja spere na polju. Škropilnik nato lahko varno pospravite in bo že pripravljen za naslednjo uporabo. Komplet 75,7-litrske (20-galonske) posode za izpiranje vsebuje tudi komplet deflektorja.

Škropilnik, studio, kolut za cev, pršilna pištola in cev

Kolut za cev, pršilna pištola in cev

Ročni in električni koluti za cevi so na voljo kot dodatna oprema. Oba koluta za cev sta opremljena s cevjo dolžine 60,9 m in premera 12,7 mm (200 ft, 1/2 palca) ter pršilno pištolo. Ročna izvedba koluta za cev ima ročico za ročno navijanje cevi, električna izvedba pa ima v ta namen električni motor. Obe različici imata zaklep koluta za varnost in priročnost. Kolut lahko zaklenete, da se cev ne bo odvila, ko te dodatne opreme ne uporabljate.

Napetost zavore koluta je mogoče nastaviti glede na želje upravljavca. Vzorec pršenja pištole iz litega aluminija je mogoče nastaviti med vzorcem stožca in vzorcem ravnega curka. Ročaj na pištoli se zaklene, na voljo pa je tudi nastavljivo ustavljalo. Ročica, ki upravlja pritok v kolut za cev, mora biti v pokončnem položaju, da omogoča pretok do cevi in pršilne pištole.

Škropilnik, igrišče za golf, teren, penilec

Penilec

Združeni vodi za zrak in tekočino ter penilna glava zagotavljajo okrogle in pravilne kapljice. Za prilagoditev stopnje ne potrebujete nobenega orodja – preprosto obrnete zlahka dosegljivi ventil.

Škropilnik, teren, stojala in vrtljiva kolesa

Stojala in vrtljiva kolesa

Ko končate s škropljenjem, preprosto odklopite posodo in ProGatorja uporabite za druga opravila. Vse, kar morate storiti, je, da odstranite tri montažne zatiče, odklopite hidravlične cevi in električne priključke ter namestite stojala za shranjevanje. Pri tem orodja sploh ne potrebujete. Poleg tega imajo stojala vrtljiva kolesa, zato sta premikanje in ponovna namestitev škropilnika enostavna.

 

Sorodne teme