NOŽI

Golf in šport, dodatki, noži, upravljavec

Kaljeni vstavni noži

Ti noži John Deere so izdelani iz kaljenega jekla, zaradi česar zagotavljajo ostrejše in bolj precizno rezanje in daljšo življenjsko dobo kot konvencionalni noži. Tehniki lahko pričakujejo manj porabljenega časa za nanašanje brusilne paste, brušenje in menjavo teh nožev, s čimer se zmanjša poraba časa za vzdrževanje in delo.

Golf in šport, dodatki, noži, noži za čistine

Nož za čistine*

Za čistine, udarjališča in za uporabo v bližini zastavice.

Golf in šport, dodatki, noži, noži za zelenice

Nož za zelenice*

Omogočajo nastavitev do 3 mm (0,125 in). Nož ima standardni položaj konice noža glede na sredino vretena.

Golf in šport, dodatki, noži, noži za zelenice Tournament

Nož za zelenice Tournament*

Omogočajo nastavitev do 2,5 mm (0,100 in). Nož je standardna oprema na enotah Quick-Adjust 5 (QA5) in predstavlja standardni položaj konice noža glede na sredino vretena.

Golf in šport, dodatki, noži, igrišče, igrišče za golf, noži za ultra nizko rezanje zelenic Tournament

Nož za ultra nizko rezanje zelenic Tournament*

Omogočajo nastavitev do 2 mm (0,078 in). S tem nožem se zmanjša razdalja od konice noža do sredine vretena od standardnega položaja (manj agresivno).

Golf in šport, dodatna oprema, noži, igrišče, igrišče za golf, noži za ultra nizko rezanje zelenic Tournament iz kaljenega orodnega jekla

Noži za ultra nizko rezanje zelenic Tournament iz kaljenega orodnega jekla

Omogočajo nastavitev do 2 mm (0,078 in). Ta nož ima daljšo dobo pred obrabo v primerjavi z navadnimi noži za nizko rezanje in zmanjša razdaljo od konice noža do sredine vretena od položaja za ultra nizko rezanje (najmanj agresivno).

* Za informacije glede skladnosti in podrobnejše specifikacije se obrnite na svojega lokalnega zastopnika za John Deere.