DODATNA OPREMA, PRITRJENA NA ZADNJEM DELU

Stroji z grabljami za bunkerje, teren, dodatna oprema z namestitvijo na zadnji del

Zaključite na visokem nivoju

Za dokončno obdelavo bunkerja na igrišču za golf, športnega igrišča ali nove izgradnje igrišča sta potrebna eleganca in izredno dobra okretnost. Spodaj navedena dodatna oprema vam bo pomagala pri tej odlični končni obdelavi.

Stroji z grabljami za bunkerje, dodatna oprema, igrišče za golf, nazobčani plug

Nazobčani plug

Zadnje grablje zagotavljajo odlično pokritost in se enostavno snamejo s priklopa, ko želite zamenjati orodje. Imajo tudi funkcijo lebdenja, kar omogoča prilagajanje konturi tal in s tem zagotavlja negovano površino. Navpični dvig je standardna funkcija pri 1200A: Za dvig ali spust grabelj ali drugega priključka na zadnji strani zadostuje že preklop stikala.

Stroji z grabljami za bunkerje, teren, dodatna oprema, igrišče za golf, stroj za končno obdelavo tal

Stroj za končno obdelavo tal

Stroj 1200A že dolgo razveseljujejo skrbnike in upravnike golf igrišč. Očiten razlog za to sta podobni pogonski mehanizem, kot ga ima naš Gator serije T, in motor, ki deluje pri 3.100 vrtljajih na minuto. Če temu dodamo še glušnik in pokrov motorja, se hrup stroja znatno zmanjša in da impresivno končno podobo.

Stroji z grabljami za bunkerje, teren, dodatna oprema, igrišče za golf, ročni prezračevalnik za trato

Ročni prezračevalnik za trato

Kadar nazobčan plug ne zadostuje, ročni prezračevalnik za trato predstavlja še močnejše grablje s zobci. Vse, kar potrebujete, najdete v našem portfelju dodatne opreme in pripomočkov.

Več možnosti, več priložnosti

Stroj z grabljami za bunkerje in igrišče 1200 nudi veliko fleksibilnost za širok razpon del na igrišču za golf, zaradi česar bo vaše delo lažje, še vedno pa boste zagotovili profesionalno končno obdelavo. Prav tako je popolnoma združljiv z obstoječo dodatno opremo John Deere, vključno s spodnjima dvema.

Stroji z grabljami za bunkerje, dodatna oprema, igrišče za golf, vzmetne grablje

Vzmetne grablje

Za profesionalno obdelavo turnirske kakovosti lahko stroj z grabljami za bunkerje opremite z vzmetnimi grabljami (pri družbi John Deere trenutno ni na voljo).

Stroji z grabljami za bunkerje, teren, igrišče za golf, vlečna mreža stroja za končno obdelavo tal

Vlečna mreža stroja za končno obdelavo tal

Razširite funkcijo stroja za končno obdelavo tal tako, da nanj s samo dvema kavljema priključite vlečno mrežo. Za lažji transport zvijte vlečno mrežo in jo postavite na stroj za končno obdelavo tal (pri družbi John Deere trenutno ni na voljo).

 

Sorodne teme