KLIMATSKA NAPRAVA

Klimatska naprava v večnamenskem vozilu Gator XUV865M

 

 

Nadzor je v vaših rokah

Vremena ne morete nadzorovati, vendar pa lahko nadzorujete delovno okolje. Vozila XUV865M in XUV835M so opremljena z gretjem in klimatsko napravo – za večje udobje in varnost v vsakem vremenu.

 

     

Bližinski posnetek gumba za nastavitev gretja in hlajenja na klimatski napravi v večnamenskih vozilih Gator XUV865M in XUV835M

Enostavno in priročno

Spremenite temperaturo s priročnim gumbom za nastavitev temperature: v smeri urinega kazalca za toplejši zrak in v nasprotni smeri urinega kazalca za hladnejšega.

Prilagojen vašim zahtevam

Štirje učinkoviti načini pretoka zraka (zračniki na armaturni plošči, armaturna plošča in talni zračniki, zračniki odmrzovalnika, zračniki odmrzovalnika in talni zračniki) zagotavljajo neprekinjen pretok zraka ne glede na to, ali je sistem za ogrevanje, prezračevanje in klimatizacijo (HVAC) vklopljen oziopma izklopljen.

Klimatska naprava v večnamenskih vozilih Gator XUV865M in XUV835M – zimski lovec

Brez čakanja

Zračniki na vetrobranskem steklu, ki so nameščeni na vrhu armaturne plošče, zagotavljajo učinkovit pretok zraka in hitro odmrzovanje.

     

Bližinski posnetek takojšnje izpolnitve zahteve s klimatsko napravo v večnamenskih vozilih Gator XUV865M in XUV835M

Takojšnja izpolnitev zahteve

Priročen gumb za vklop/izklop kompresorja sistema HVAC omogoča vklop in izklop klimatske naprave z enim samim pritiskom.