Sprejemnik StarFire 7000 in signaliTehnologija za precizno kmetijstvo

  • Napredni modul za kompenzacijo terena (TCM)
  • Več konstelacij (GPS, GLONASS, Galileo in BeiDou)
  • SF1: natančnost +/- 15 cm
  • SF-RTK: natančnost +/- 2,5 cm in 5-letna ponovljivost
  • RTK: bazna postaja RTK in mobilni RTK, vključno z RTK Extend – 14 dni
Natisni

Poskrbite za novo raven uspešnosti podjetja

Rešitve preciznega kmetijstva John Deere se začnejo z novim vgrajenim ali univerzalnim sprejemnikom StarFire™ 7000. Sprejemnik StarFire™ 7000 zagotavlja večjo natančnost, hitrejši odzivni čas in 5-letno ponovljivost med sezonami. To pomeni manj strojne opreme, hitrejši ponovni začetek delovanja po dogodku senčenja ter brezskrbnost, da se vodilne črte in meje med leti ne bodo premaknile. Natančnost in ponovljivost sta še vedno pomembnejši za doseganje natančnosti po posameznih rastlinah, zato sprejemnik StarFire™ 7000 ponuja funkcijo naprednega umerjanja TCM. Novi sprejemnik StarFire™ z vedno večjim številom servisnih delov zagotavlja trajnostno in gospodarno servisiranje.

SF7000 R2G034051

Izboljšan signal SF1

S sprejemnikom SF7000™ smo znova izboljšali signal naš vstopni signal SF1. Sprejemnik StarFire™ 7000 zazna več satelitov na nebu, saj podpira signale štirih konstealcij satelitov (GPS, GLONASS, BeiDo in Galileo). Tako imajo učinki senčenja manjši vpliv nanj. Izkoristite dobro znano natančnost +/-15 cm od prehoda do prehoda.

SF7000 R2G034330

Najboljša raven doslej: signal SF-RTK

Novi korekcijski signal SF-RTK zagotavlja izboljšano natančnost +/-2,5 cm od prehoda do prehoda s trikrat hitrejšim odzivnim časom kot pri sprejemnikih prejšnje generacije, ki so uporabljali SF3. Ob prihodu na polje lahko hitreje začnete z delom na polju. SF-RTK zagotavlja 100-odstotno izboljšano pokritost, kar znatno zmanjša učinke senčenja.

Čeprav je popravek SF-RTK zagotovljen prek satelita, zagotavlja petletno ponovljivost med sezonami, zato lahko iste vodilne črte uporabljate za več prehodov ne le v celotni sezoni, ampak tudi v celotnem petletnem obdobju, kar omogoča natančno razporeditev semen in hranil brez premikanja črt in ponovnega določanja meja.

SF7000 R2G030268

Bazna postaja RTK in mobilni RTK

Sprejemnik StarFire™ 7000 poleg bazne postaje SF-RTK še vedno podpira dobro znano bazno postajo RTK in modem LTE RTK, ki ju zagotavlja John Deere.

SF7000 R2G024563

Izboljšana zaščita pred krajo

Z varnostno kodo PIN in kompletom ključavnice ponujamo dve funkciji za zaščito pred krajo za sprejemnike StarFire™ 7000.

Zaščita s kodo PIN omogoča kmetom in izvajalcem, da omogočijo funkcijo varnostne kode PIN in nastavijo edinstveno štirimestno kodo PIN za omogočanje in odklepanje naprave, podobno kot pri mobilni napravi. Če je ta koda omogočena, lahko napravo ob vklopu uporabljajo samo uporabniki z določeno kodo PIN.

Univerzalni sprejemnik StarFire™ 7000 je mogoče dodatno zaščititi s kompletom mehanske ključavnice, ki preprečuje nedovoljeno demontažo sprejemnika s stroja.