JDLinkTehnologija za precizno kmetijstvo

  • Telemetrični sistem JDLink podjetja John Deere
  • Ponazorite in primerjajte podatke o učinkovitosti stroja za celoten vozni park John Deere ali celo za več organizacij, ki uporabljajo John Deere Operations Center.
Natisni

Učinkovit pregled sprotnih podatkov o stroju

Podatki o stroju v živo prikazujejo učinkovitost stroja in omogočajo njegovo optimizacijo. Poleg podatkov o stroju v živo (npr. poraba goriva ali obremenitev motorja) si lahko kjer koli in kadar koli v živo ogledate tudi položaje strojev za celoten vozni park.

Diagnostične kode napak iz vaših strojev John Deere omogočajo izvedbo proaktivnega vzdrževanja v realnem času in med vožnjo ter bistveno zmanjšajo stroške vzdrževanja stroja.

Machine Analyzer

Machine Analyzer

Aplikacija Machine Analyzer ponazori zabeležne podatke iz vaših strojev.

Agronomski podatki s prikazovalnikov strojev John Deere

John Deere uporablja lastniško obliko zapisa podatkov za sportno sinhronizacijo agronomskih podatkov z vašo organizacijo Operations Center*. Storitvi Operations Center je vsakih 30 sekund poslan podatkovni paket. Ta sinhronizacija omogoča spremljanje napredka dela v živo v mobilni aplikaciji MyOperations. Sinhronizacijo podatkov dokumentacije v živo omogočajo prikazovalniki 4. generacije, ki so vgrajeni v stroje John Deere in so na voljo kot univerzalna rešitev za stroje drugih blagovnih znamk.