Expert Check za SPFH

EXPERT CHECK ZA SPFH

Expert Check: podaljšajte čas delovanja

Obstaja možnost, da vaš kombajn SPFH zadnje sezone žetve ni prestal povsem nepoškodovan. Poskrbite, da boste naslednjo sezono začeli s 100-odstotno pripravljenim strojem, ki bo deloval neprekinjeno. Naročite se na Expert Check in poskrbite, da bo stroj na voljo.

expert-check

Naši strokovnjaki: spretnosti in znanje, združeni s podatki

Strokovnjaki pri vašem trgovcu uporabljajo tovarniško posodobljene kontrolne sezname in podatke s terena pretekle sezone, ki so namenjeni ekskluzivno trgovcem John Deere. S svojo celovito tehnično diagnostiko, ki jo uporabijo za pripravo popolnega poročila o stanju in zahtevah vašega kombajna SPFH, ne spregledajo nobenega sestavnega dela.

Dogovorite se za sestanek pri strokovnjaku za daljši čas delovanja

S storitvijo Expert Check lahko proaktivno načrtujete vzdrževanje, da poskrbite za produktivnost in znižate stroške lastništva. Naročite se na Expert Check takoj ob zaključku sezone za najboljšo razpoložljivost strokovnjakov pri vašem trgovcu. 

expert-check-spfh
celoviti paketi

Ena cena za vse, kar potrebujete 

Prihranite denar z vseobsegajočimi cenami naših celovitih paketov. Po prejetih rezultatih storitve Expert Check se odločite, katera dela naj izvedemo – za fiksno ceno, ki vključuje vse dele in delo.

Paket za pregled rezalne glave kombajna SPFHPaket za pregled rezalne glave kombajna SPFHPaket za pregled rezalne glave kombajna SPFH

Paket za pregled rezalne glave kombajna SPFH

HeadingIcon

Najbolj celovit storitev pretvorbe za sezonske poljščine: vključuje zamenjavo strižnega droga, brusnega kamna in vseh nožev ter čiščenje in pregled
bistvenih delov ter mehanizma za nastavitev strižnega droga. Pregledali bomo tudi vse navore in razmike med noži ter izvedli začetno brušenje in nastavitev strižnega droga.

Paket za obnovo KP-ja kombajna SPFHPaket za obnovo KP-ja kombajna SPFHPaket za obnovo KP-ja kombajna SPFH

Paket za obnovo KP-ja kombajna SPFH

HeadingIcon

Naši usposobljeni mehaniki bodo po odstranitvi KP-ja izvedli servis vašega stroja z optimiziranimi zaporedji obnove, s katerimi poskrbijo za najdaljšo možno življenjsko dobo nameščenih sestavnih delov s posebnim poudarkom na zanesljivo delovanje.

Paket za pregled motorja kombajna SPFHPaket za pregled motorja kombajna SPFHPaket za pregled motorja kombajna SPFH

Paket za pregled motorja kombajna SPFH

HeadingIcon

Kupite to bistveno storitev, da poskrbite za največjo zmogljivost motorja in daljšo življenjsko dobo z originalnimi mazivi ter filtri. V okviru servisa bomo zamenjali filtre, zamenjali olje in preverili kompresijsko razmerje motorja.

Iskalnik trgovcev

Kako lahko kupite ta izdelek?

Obiščite svojega trgovca še danes

Poiščite trgovca

NAZAJ >

Obrnite se na trgovca za informacije o vseobsegajočih cenah za zgornje namestitve.
Vse delo je opravljeno s posebnimi orodji John Deere in najnovejšimi navodili za namestitev delov iz tovarne.