Expert Check za kombajne

Expert Check za kombajne

Expert Check: osredotočite se na daljši čas delovanja

Vse, kar delate vse leto, delate za eno samo stvar: čas žetve. Takrat je pomembna vsaka ura produktivnosti, najvišja možna učinkovitost pa je ključnega pomena. Ko se pripravljate na žetev svojih nagrad, mora vaš kombajn delovati brezhibno. S storitvijo Expert Check boste lažje dosegli svoj cilj.

all-in-package-en

Naši strokovnjaki: spretnosti in znanje, združeni s podatki

Strokovnjaki pri vašem trgovcu uporabljajo tovarniško posodobljene kontrolne sezname in podatke s terena pretekle sezone, ki so namenjeni ekskluzivno trgovcem John Deere. S svojo celovito tehnično diagnostiko, ki jo uporabijo za pripravo popolnega poročila o stanju in zahtevah vašega kombajna, ne spregledajo nobenega sestavnega dela.

Dogovorite se za sestanek pri strokovnjaku za daljši čas delovanja

S storitvijo Expert Check lahko proaktivno načrtujete vzdrževanje, da poskrbite za produktivnost in znižate stroške lastništva. Naročite se na Expert Check takoj ob zaključku sezone za najboljšo razpoložljivost strokovnjakov pri vašem trgovcu. 

expert-check-combines
celoviti paketi

Ena cena za vse, kar potrebujete 

Prihranite denar z vseobsegajočimi cenami naših celovitih paketov. Po prejetih rezultatih storitve Expert Check se odločite, katera dela naj izvedemo – za fiksno ceno, ki vključuje vse dele in delo.

Paket Premium za hederje za kombajnePaket Premium za hederje za kombajnePaket Premium za hederje za kombajne

Paket Premium za hederje za kombajne

HeadingIcon

Ne prepustite ničesar naključju. Zamenjali bomo zadnja strgala polža, zamenjali celotno gredo z rezili, preverili zdrs sklopke, jermena in verige, posodobili večnamenski spojnik za hitrejše in boljše gibanje vreten ter drugo.

Paket za pregled klimatske naprave kombajnaPaket za pregled klimatske naprave kombajnaPaket za pregled klimatske naprave kombajna

Paket za pregled klimatske naprave kombajna

HeadingIcon

Pripravimo vašo klimatsko napravo za naslednje vroče poletje. Iz sistemov naravno uhaja plin, zato jih je treba napolniti na vsake dve leti. V okviru servisa bomo zamenjali zračni filter kabine, izpraznili hladilno tekočino, očistili in napolnili klimatsko napravo ter izvedli druge preglede.

Paket za pregled motorja kombajnaPaket za pregled motorja kombajnaPaket za pregled motorja kombajna

Paket za pregled motorja kombajna

HeadingIcon

Poskrbite za največjo zmogljivost motorja in podaljšajte njegovo življenjsko dobo z originalnimi mazivi ter filtri. V okviru servisa bomo zamenjali filtre, zamenjali olje in preverili kompresijsko razmerje motorja.

Iskalnik trgovcev

Kako lahko kupite ta izdelek?

Obiščite svojega trgovca še danes

Poiščite trgovca

NAZAJ >

Obrnite se na trgovca za informacije o vseobsegajočih cenah za zgornje namestitve.
Vse delo je opravljeno s posebnimi orodji John Deere in najnovejšimi navodili za namestitev delov iz tovarne.