MAZIVA


Prihranite z boljšimi deli zdaj!

Odločite se pametno in izberite dele za vzdrževanje, ki smo jih izdelali posebej za vaš stroj. Zanje veljajo najstrožji nadzor kakovosti, najstrožje specifikacije in najvišji standardi vzdržljivosti. Naredite, kar je prav za vaš stroj, in ne zamudite te časovno omejene ponudbe, saj lahko na boljših delih za vzdrževanje prihranite veliko.

Ne čakajte, ampak v svoji bližini poiščite sodelujočega prodajalca in prihranite!

Poiščite trgovca

Popolno prileganje

Zaščitite svojo naložbo z uporabo maziv, ki so posebej oblikovana, da bodo vaši stroji zanesljivo vrhunsko delovali skozi vse leto. Oglejte si našo bogato ponudbo maziv ter poiščite pravo olje za svojo opremo in poseben način uporabe.

 

 

Maziva

Vse, kar potrebujete, najdete na tej strani

Že veste, kaj iščete? Oglejte si celotno ponudbo in poiščite vse informacije, ki jih potrebujete za izbiro ustreznega izdelka.

Maziva

Zakaj uporabljati originalna maziva John Deere?

Ker’so idealna za vaš stroj in to, kar želite od njega. Razmislite: maziva lahko predstavljajo do 25 odstotkov stroškov za vzdrževanje vašega stroja. Motorna olja John Deere zagotavljajo učinkovito delovanje in vrhunsko dolgotrajno zaščito z intervali menjave do 750 ur**. Predstavljajo najboljšo izbiro za nizke stroške vzdrževanja.

Sorodne teme

click-and-collect

Click & Collect

Naročanje delov še nikoli ni bilo preprostejše! Vsi deli, ki jih potrebujete, so na dosegu enega klika.

Katalog delov John Deere

Katalog delov John Deere

Spoznajte naš novi, uporabniku prijazen spletni katalog delov.

* Izračun temelji na traktorju John Deere 8400R FT4 s 1000 obratovalnimi urami na dan na podlagi 5-letnega obdobja, vključno s stroški dela.

** Za izbrano opremo z motorji John Deere Final Tier 4 ob uporabi olja Plus-50 II in filtri John Deere.