Originalni filter John Deere


Prihranite z boljšimi deli zdaj!

Odločite se pametno in izberite dele za vzdrževanje, ki smo jih izdelali posebej za vaš stroj. Zanje veljajo najstrožji nadzor kakovosti, najstrožje specifikacije in najvišji standardi vzdržljivosti. Naredite, kar je prav za vaš stroj, in ne zamudite te časovno omejene ponudbe, saj lahko na boljših delih za vzdrževanje prihranite veliko.

Ne čakajte, ampak v svoji bližini poiščite sodelujočega prodajalca in prihranite!

Poiščite trgovca

Popolno prileganje

Izdelali smo vaš stroj, zato imamo tudi nekaj jasnih idej o tem, kakšne naloge morajo opravljati popolni filtri zanj. V ta namen izdelujemo in preizkušamo lastne originalne filtre. Kaj to pomeni za vas? Z uporabo originalnih filtrov John Deere boste prispevali k temu, da vam bodo stroji John Deere, ki ste jih kupili, zagotavljali vgrajeno zmogljivost in učinkovitost. Naši oljni in zračni filtri ter filtri za gorivo preprečujejo vdor škodljivih delcev v motor, hkrati pa optimizirajo porabo goriva in so popolnoma prilagojeni vašemu stroju in njegovim zahtevam.

Filter

Hidravlični filtri John Deere

Uporabite naše originalne filtre, ki zagotavljajo večjo zmogljivost in boljšo zaščito sestavnih delov vašega hidravličnega sistema, saj preprečujejo vstop onesnaževalcem ter preprečujejo, da bi blato in kislina poškodovala vašo opremo.

Drugi filtri imajo morda samo dve plasti nanosa vročega stopljenega lepila. Hidravlični filtri John Deere se ponašajo s petimi plastmi nanosa vročega stopljenega lepila, ki zagotavljajo enakomeren razmik filtrirnega medija za večjo zmogljivost.

Zračni filtri za kabine John Deere

Zračni filtri za kabine John Deere

Poskrbite, da onesnaževalci ne vdrejo v kabino in vašo bližino. Znova zadihajte svež zrak med košnjo, baliranjem ali mlatenjem.

Zračni filtri za kabine John Deere zagotavljajo številne možnosti, kot je naš ogljikov filter Plus. Tri plasti zaščite odstranijo več kot 95 % onesnaževalcev in alergenov. Visokozmogljiva plast filtra za delce zadrži skoraj ves
prah, umazanijo in cvetni prah ter ščiti pred nezdravimi onesnaževali PM2.5. Plast aktivnega oglja odstranjuje vonjave, nevtralizira škodljive pline ter zmanjšuje rast bakterij in plesni. Na koncu biološko funkcionalna plast
ujame alergene.

oljni filtri

Oljni filtri John Deere

Motor mora zaradi umazanega olja delovati intenzivneje in porabi več goriva, servisni intervali pa so krajši. Zaščitite svoj motor, da bo deloval učinkoviteje dalj časa.

Naši oljni filtri imajo enakomerno razporeditev medijev brez vrzeli, ki zadrži delce, majhne do ene petine širine človeškega lasu. Spiralna in nagubana sredinska cev zagotavlja dodatno trdnost in preprečuje, da bi se filtrirni medij zrušil, gumijasta tesnila pa zagotavljajo boljšo zatesnitev od plastičnih tesnil, ki so prisotni v filtrih slabše kakovosti.

zračni filtri

Zračni filtri za motorje John Deere

Naši zračni filtri za motorje učinkovito zmanjšujejo obrabo motorja z odstranjevanjem prahu, umazanije in drugih onesnaževalcev iz vsesanega zraka.

Enakomerni pregibi in vrhunski filtrirni medij zračnih filtrov John Deere zagotavljajo dodatno učinkovitost ter daljše servisne intervale. Njihov zračni tok zagotavlja minimalno omejevanje pretoka, hkrati pa ujamejo več onesnaževalcev kot vodilni konkurenčni zračni
filtri, kar zagotavlja pravilno mešanico zraka in goriva, ki sprosti vso moč, ki jo potrebujete.

Filtri za gorivo John Deere

Filtri za gorivo John Deere

Voda lahko povzroči hude poškodbe sistema za dovod goriva.

Naši filtri za gorivo ne zadržujejo zgolje vode, apmak smo jih zasnovali tudi tako, da jo odbijajo. Njihovi tesni pregibi in enakomerno razporejeni mediji ujamejo delce vode in prahu, preden ti vstopijo v sistem za dovod goriva. Filter, premazan z mediji, hkrati aktivno odbija vodo in preprečuje prepojitev goriva z vodo. Vzdrževanje je zaradi enostavnih izpustnih ventilov izjemno enostavno.

Ali ste vedeli?
»Umazani filtri lahko porabo goriva povečajo za več kot 5 %«.

John Deere Company
Pomembna je mešanica.

Pomembna je mešanica.

Z originalnimi filtri John Deere in našo celovito podporo poskrbite za vsestransko zaščito svoje opreme. Tako boste dosegli največjo življenjsko dobo svoje naložbe z najnižjimi možnimi stroški lastništva in popolno zaščito pred neželenimi izpadi.

slika-filtrov-sl

Zračni filter za bolj svež zrak

Odpravite več kot 95 % onesnaževalcev in alergenov, ki vam med košnjo, mlatenjem ali baliranjem grenijo delovni dan.

Več informacij

slika-filtrov-sl

Sorodne teme

click-and-collect

Click & Collect

Naročanje delov še nikoli ni bilo preprostejše! Vsi deli, ki jih potrebujete, so na dosegu enega klika.

Katalog delov John Deere

Katalog delov John Deere

Spoznajte naš novi, uporabniku prijazen spletni katalog delov.