Ne tvegajte

NE TVEGAJTE

Občutili boste razliko

 

Ali ste vedeli, da imajo originalna vretena Pro-XL družbe John Deere v primerjavi z običajnimi vreteni do 50 % daljšo življenjsko dobo? Kromirana so s trdim kromom, ki jim omogoča dolgo življenjsko dobo, izdelana za zahtevne pogoje pobiranja ter omogočajo čisto in agresivno pobiranja ter enostaven odjem.

 


Zakaj izbrati originalna vretena pobiralnikov bombaža John Deere

Vrhunska zasnova za izjemno delovanje

Za čisto in agresivno pobiranje ter enostaven odjem so trije kompleti 12 precizno odrezanih zazobkov na piščal nameščeni pod kotom 55 stopinj. Ohišje vreten Pro-XL je za zmanjšanje poškodb pobiralnih enot ojačano, zato se ob udarcu ob trde predmete nikoli ne zlomijo, ampak se upognejo. Originalna vretena so prevlečena s kromom in nikljem za dodatno trpežnost ter opremljena z znakom »JD«, da jih lahko preprosto razlikujete od drugih neoriginalnih delov.

Napredna orodja

Predani smo bombažni industriji in njihovim poslom, zato smo pred kratkim z najsodobnejšimi pečmi, orodji za kromanje in preciznimi kotrolniki poskrbeli za naložbo v prihodnost.

Profesionalni strokovnjaki

Inženirji, odgovorni za material in strojno obdelavo vreten, imajo več kot 20 let izkušenj. Skupaj imamo več ko 100 let izkušenj na področju proizvodnje vreten.

Dovršeni postopki

25 edinstvenih preverjanj kakovosti med proizvodnim postopkom za zagotovitev doslednosti. Poleg tega edinstvena podatkovna matrika na vsakem vretenu omogoča nadzor kakovosti, doslednost in sledljivost.

Vreteno