Ne tvegajte

NE TVEGAJTE

Občutili boste razliko

 

Ali ste vedeli, da so originalne pršilne šobe John Deere zasnovane za posebne načine uporabe? Tako lahko zagotovijo izjemno natančno škropljenje in porabijo znatno manj izdelka. Poleg tega so izdelane posebej za vaš stroj.

 


Visokozmogljive pršilne šobe

Keramična šoba z ravnim curkom

Keramična šoba z ravnim curkom

Popolna izbira za nanos gnojil po vzniku. Kompaktna šoba s šestimi curki je popolna za nanos gnojila na poljščine, posajene s pnevmatskim sejalnikom, manjša atomizacija pa zmanjšuje ožganje in osmoditev listov.

Izjemno nizko odnašanje

Izjemno nizko odnašanje

Popolna izbira za nanos sistemskih herbicidov pred vznikom. Njihova venturijeva tehnologija znatno zmanjšuje odnašanje, z zrakom napolnjene kapljice in edinstven debel vzorec pa omogočajo učinkovitejše škropljenje z manjšim odnašanjem.

Podaljšan doseg

Podaljšan doseg

Popolna izbira za ohranitev doslednega kota škropljenja v širokem območju tlaka do 1 bara. Velikost kapljice je mogoče nastaviti glede na tlak, šoba pa ohrani dobro porazdelitev škropljenja in ustvari večje kapljice pri nizkem tlaku.

GuardianAir Twin

GuardianAir Twin

Popolna izbira za nanos fungicidov in sušilnih sredstev na poljščine s širokimi listi ter za nanos škropilnega sredstva na nadzemni del poljščin ali visoke rastline. Šoba združuje enakomerno porazdelitev škropilnega sredstva z manjšim odnašanjem v eni zasnovi, ki omogoča enostavno namestitev.

Zračne z nizkim odnašanjem

Zračne z nizkim odnašanjem

Posebej primerne za nanose škropilnih sredstev spomladi na žitarice, saj šoba združuje enakomerno porazdelitev škropilnega sredstva z manjšim odnašanjem, optimalna porazdelitev škropilnega sredstva pa je zagotovljena pri 3 barih.

3D

3D

Popolna izbira za škropljenje težkih navpičnih ciljev, kot so grude prsti in majhen plevel. 3D-pršilne šobe z vgrajenim nagnjenim ventilatorjem pod kotom omogočajo ožje vzorce pršenja, da znatno zmanjšajo majhne kapljice, s tem pa za 50–75 % zmanjšajo možnost odnašanja v primerjavi z običajnimi šobami s ploskim ventilatorjem.