Ne tvegajte

NE TVEGAJTE

Občutili boste razliko

 

Ali ste vedeli, da za kovanje originalnih rezil John Deere uporabljamo lastniško toplotno obdelavo? S tem postopkom izdelamo izjemno ostra rezila, ki ohranijo tako stanje dalj časa – za popolno prileganje in oster rez pri vsaki košnji.

 


Čisti rez

Robovi naših rezil so zapognjeni, kar preprečuje nevarnost zarobkov in ostrih vogalov ter podaljšuje življenjsko dobo rezila in ustvarja ostrejšo rezalno površino.

Rezilo za dolgotrajno uporabo

Ta ista zasnova zapognjenega roba omogoča enakomerno porazdelitev napetosti po celotni površini rezila, zato nastane rezilo, ki ohrani svojo ostrino. To pomeni manj brušenj rezil ter s tem prihranek časa in denarja.

Življenjsko dobo naši rezil podaljšuje tudi lastniška toplotna obdelava, ki zagotavlja popolne ravni ogljika. Ustrezna količina ogljika je pomembna pri proizvodnji rezila z izjemno odpornostjo proti obrabi in utrujanju – če je ogljika preveč, je rezilo šibkejše, če pa je ogljika premalo, se rezilo hitro obrabi, zato ga morate večkrat zamenjati.

Popolno prileganje

Vsaka posamezna odprtina za pritrditev na rezilih John Deere je izdelana s tolkalom, kar omogoča tesno prileganje ob vreteno. Popolno prileganje zmanjšuje odbijanje, podaljšuje življenjsko dobo drugih delov kosilnice in preprečuje neodrezane pasove trave za boljši videz.