Ne tvegajte

NE TVEGAJTE

Občutili boste razliko

 

Ali ste vedeli, da so originalni noži rezalne glave John Deere premazani z visokokakovostnim volframovim karbidom v debelih zrnih z vrhunsko vezljivostjo? Zato imajo boljšo odpornost proti obrabi in daljšo življenjsko dobo kot drugi podobni noži konkurenčnih proizvajalcev. Tako prispevajo še k manjšemu vzdrževanju in nižjim obratovalnim stroškom.

 


Noži rezalne glave: zakaj imajo naši daljšo življenjsko dobo

Rezalna glava ima ključno vlogo pri zmogljivosti silokombajna. Zato je zelo pomembno, da izberete ustrezne, zmogljive in vzdržljive nože. Noži rezalne glave John Deere so izdelani posebej v ta namen in samo za vaš silokombajn John Deere.

  1. Peskana površina zagotavlja natančne sile vpenjanja.
  2. Indukcijsko kaljeno območje rezanja ostane ostro dlje časa.
  3. Trpežno klina zmanjša tveganje za zlome.
  4. Podaljšana klina noža podpira uvlek ob udarcu ob predmet.
  5. Blagovna znamka označuje originalen nož John Deere.
Noži
Izjemno močni: premazi za nože

Izjemno močni: premazi za nože

Originalni noži John Deere ostanejo ostri dalj časa. Čvrsti premazi iz volframov karbida omogočajo visokokakovostno rezanje, daljšo življenjsko dobo in manjšo porabo goriva.

Dodatna zaščita pred kamni

Dodatna zaščita pred kamni

Uporabljamo štiri vrste nožev, ki se v primeru stika s tujki uvlečejo. Zasnova ščiti rotor pred poškodbami in skrajša čas nedelovanja.

Noži za travo Dura Line (SPFH serije 7000)

Noži za travo Dura Line (SPFH serije 7000)

Za daljšo življenjsko dobo namestite nož za travo Dura Line s 33 % širšim premazom po rezalnem robu na kombajnu SPFH serije 7000. Ti noži so na kombajnu SPFH serije 8000 standardna oprema.