Nakladalniki za kompaktne večnamenske traktorje

Kompaktni večnamenski traktor z nakladalnikom

 

Izrazita nadgradnja

Pri izbiri nakladalnika se odločilte za tistega, ki je bil izdelan posebej za traktor in uporabljen hidravlični sistem. Ravno to boste dobili, če se odločite za nakladalnike John Deere serije E in R za kompaktne večnamenske traktorje.

Kompaktni večnamenski traktor z nakladalnikom serije E

Nakladalniki serije E

Serija E vključuje fiksno vgrajene nakladalnike, ki predstavljajo odlično izbiro, če imate nakladalnik stalno priklopljen na traktor.

300E >   400E >

Kompaktni večnamenski traktor z nakladalnikom serije R

Nakladalniki serije R

Nakladalniki serije R zagotavljajo vrhunsko zmogljivost in uporabnost s sistemom priklopa Quik-Park ™ ter vgrajenimi parkirnimi stojali.

120R >    220R >    320R >    440R >

Sistem za priklop na nakladalnik Quik-park™

Nakladalniki serije R so zasnovani za preprosto vgradnjo in odstranjevanje brez orodja. Parkirno stojalo je pritrjeno na sprednji okvir traktorja in postane sestavni del nakladalnika med opravili nakladanja. Če želite nakladalnik spustiti v parkirni položaj,
po odpiranju loput dvignite krmilno palico.

Sistem za priklop na nakladalnik Quik-park™
Sistem za priklop na nakladalnik Quik-park™
Sistem za priklop na nakladalnik Quik-park™

                 

Kompaktni večnamenski traktor z nakladalnikom 300E MSL

Mehanska samoizravnava

Ne glede na to, ali neizkušen ali izkušen uporabnik opravil nakladanja. Za ohranjanje enakomerno porazdeljenega tovora je potrebna spretnost. Nakladalniki 300E, 120R, 220R in 440R imajo možnost mehanske samoizravnave, pri kateri bo priključek ohranil nastavljen kot med dvigovanjem in spuščanjem.