NADPOVPREČNO – PONUDBE

Pri trgovcu družbe John Deere vas čakajo veliki prihranki – zagotovite si 10-odstotni popust na ceno po ceniku

Izbrani modeli v akciji so za omejen čas na voljo z 10-odstotnim popustom* na ceno po ceniku, vključno z izbrano dodatno opremo in priključki. Nobenih skritih pasti in nobenih pogojev, ki bi jih morali izpolniti – enostavno se obrnite na trgovca, opravite nakup in se odpeljite z več tisoč prihranjenimi evri. Zares je preprosto – pogovorite se s svojim trgovcem še danes!

Kompaktni večnamenski traktor serije 3E

Kompaktni večnamenski traktor serije 3E

Gradite, kosite, kopajte, orjite – izvajate lahko številna opravila.
Z našimi kompaktnimi večnamenskimi traktorji serij John Deere 3025E in 3038E boste pripravljeni na vse.

Gator™ HPX815E – večnamensko delovno vozilo

Gator™ HPX815E – večnamensko delovno vozilo

Dodajte to robustno in zaupanja vredno večnamensko delovno vozilo v svoj vozni park, da boste hitrejši in učinkovitejši. Poskrbite, da boste imeli vse pod nadzorom – od prevoza težkega tovora do hitrih popravil. Gator™ HPX815E je vedno prava izbira, tako za notranjo kot tudi zunanjo uporabo.

3-valjni traktorji serije 5E

3-valjni traktorji serije 5E

Ali želite svojo produktivnost dopolniti z nekaj dodatnega udobja? Poskrbite za učinkovito in kompaktno okretnost za vse naloge na seznamu ter hkrati za udobno vožnjo s 3-valjnimi traktorji serij 5058E, 5067E in 5075E.

 • Okretna zmogljivost

  Traktorji serije 3E omogočajo popolno okretnost ter lahkotno in enostavno upravljanje s funkcijami, kot so stopalke Twin Touch in krmiljenje s pomožno silo. Pokrov motorja, ki ga enostavno dvignete s pomočjo dveh plinsko napolnjenih dvižnih opornikov omogoča enostaven dostop do motornega prostora. Delo boste lažje opravljali z modelom 3E – in še ceneje kot do sedaj.

  Za 10-odstotni popust se obrnite na trgovca

  Okretna zmogljivost
 • Varna produktivnost

  V vozilu Gator™ HPX815E ste vedno varni, za kar poskrbi naš varovalni pokrov z varnostno konstrukcijo proti prevrnitvi. Če pa se morate takoj ustaviti, vam to omogočijo popolnoma hidravlične zavore. Enostavna vožnja in zanesljivost – delo boste lažje opravljali z modelom 3E – in še ceneje kot do sedaj.

  Za 10-odstotni popust se obrnite na trgovca

  Varna produktivnost
 • Temeljita učinkovitost

  Kadar je za delo potrebna vztrajna zmogljivost, vam počasna prestava pri traktorjih serije 5E omogoča delo pri hitrostih, ki so nižje od 280 m/h. Mogočno varčna tehnologija porabe samo dizelskega goriva poskrbi za varčevanje z gorivom, menjalnik PowrReverser 24F/12R pa omogoča najvišjo hitrost 40 km/h. Delo boste lažje opravljali z modelom 5E – in še ceneje kot do sedaj.

  Za 10-odstotni popust se obrnite na trgovca

  Temeljita učinkovitost

 * 10-odstotni popust na trenutno ceno po ceniku za izbran stroj in dodatno opremo. Veljavno za modele Gator™ HPX815E in kompaktne traktorje 3025E, 3038E, 5058E, 5067E, 5075E. Ponudba je veljavna pri sodelujočih trgovcih samo do odprodaje zalog. Ponudba je veljavna do 31. 08. 2021. Ponudbo lahko po lastni presoji podaljšamo. Veljajo dodatni pogoji in določila.