NEKOČ IN DANES

Ritem življenja na gorskih pašnikih se ni spremenil že več stoletij. Spomladi, takoj ko skopni sneg, se živali odpravijo na visoko na pašnike. V začetku oktobra se vrnejo v dolino, kjer prezimijo. Vendar v preteklosti ni bilo niti poti niti cest. Vse je bilo treba prenesti peš. Gnoj so odnašali v košarah, travnike so kosili s koso, seno pa so zvezali v bale in jih odnesli v skedenj.
VOZILO GATOR S ŠTIRIKOLESNIM POGONOM VAM NA ZAHTEVNEM TERENU ZAGOTAVLJA ZANESLJIV OPRIJEM IN NADZOR, KI JU POTREBUJETE ZA NADALJNJO VOŽNJO IN DELO.

TRADICIJA V SODOBNI PREOBLEKI

Danes lahko ljudje za odvoz gnoja in prevoz sena uporabijo sodobno opremo, kot je John Deere Gator. Poleg tega spomladi razbremenijo pastirje pri gradnji ograj na pašnikih, pozimi pa olajšajo krmljenje. Funkcije, kot sta štirikolesni pogon in prtljažna vrata, ki se lahko podobno kot pri dostavnem vozilu zložijo do 90° ali polnih 150°, zagotavljajo dobrodošlo udobje in priročnost.
VSAKDANJA OSKRBA ŽIVALI JE VELIKO BOLJ VARNA, ČE SE LAHKO PREMIKATE S SAMOZAVESTJO, DA JE ŠTIRIKOLESNI POGON NA VOLJO, KADAR GA POTREBUJETE.
THE JOHN DEERE GATOR SERIES

Serija vozil John Deere Gator

Raziščite ponudbo