DELO S POSLANSTVOM

Vsako leto je manj polnočasnih pastirjev, številne majhne kmetije pa ne morejo najti naslednikov. Kljub temu ta poklic pomembno prispeva k ohranjanju krajine, narave in biotske raznovrstnosti.
KADAR DELOVNI DAN PASTIRJA VKLJUČUJE VOŽNJO PO RAZGIBANEM TERENU, JE UDOBJE ŠE TOLIKO BOLJ POMEMBNO – NA PRIMER DOBRA ZVOČNA IZOLACIJA V KABINI, KI POSKRBI, DA NE BO VSAK POGOVOR PODOBEN GLASNEMU PREPIRU.

ŽIVLJENJE, POLNO OPRAVKOV

Pastirjev dan v vozilu John Deere Gator se začne zgodaj, na poti pa je veliko postankov in opravil. Od krmljenja živali v hlevu do skrbi za tiste živali, ki so na pašniku, in tiste, ki se selijo – pastir je vedno mobilen. Morda je treba prestaviti ograjo na pašniku, nato pa poškodovano žival pripeljati v hlev za oskrbo. Vse ta kratka potovanja in pogoste prevoze ne bi bilo mogoče izvesti v enem samem dnevu brez robustne vsestranskosti našega vozila Gator.
VSE DOBRE STVARI PRIDEJO V TROJE. KADAR STA ZA DELO POTREBNI VEČ KOT DVE OSEBI, LAHKO NA KLOPI ZANESLJIVEGA VOZILA GATOR UDOBNO SEDIJO TRI OSEBE, POD NJO PA JE ŠE VEDNO NA VOLJO DOVOLJ PROSTORA ZA SHRANJEVANJE.
THE JOHN DEERE GATOR SERIES

Serija vozil John Deere Gator

Raziščite ponudbo