Field ManagementTehnologija za precizno kmetijstvo

  • Vse informacije so lepo strukturirane in preprosto dostopne na enem osrednjem mestu
  • Pridobivanje vpogledov za pametne odločitve na podlagi dejstev
  • Uporaba številnih dodatnih agronomskih orodij za nadaljnjo obdelavo in analizo podatkov
  • Preprost in hiter brezžični prenos podatkov
Natisni

Pametno upravljanje polja

John Deere Operations Center vam omogoča, da imate svojo kmetijo vedno v žepu: enostavno razumljiva integrirana orodja vam zagotavljajo podporo pri sprejemanju agronomskih odločitev ter vam pomagajo doseči največji donos in dosledno kakovost iz tal ob bistveno manjših vhodnih stroških. Načrtujte kolobarjenje in opravila za prihodnjo sezono s strukturiranim pregledom, s katerim boste lahko enostavno ustvarili datoteke za nastavitev prikazovalnikov in delovne naloge. Ko bo posamezno opravilo končano, bodo podatki o dokumentaciji samodejno naloženi iz prikazovalnika v kabini v vaš osebni račun v središču Operations Center. Tam so vse podrobnosti delovanja preprosto upodobljene na lepo strukturirani časovnici, kar vam omogoča, da si kadar koli, kjer koli in v poljubni napravi, ki omogoča povezavo z internetom, ogledate svoje kartiranje ali primerjate različne plasti zemljevida, kot so donos, suha snov, sestavine poljščine in količina uporabe.

Dragoceni agronomski vpogledi

Tako lahko dragocene agronomske vpoglede spremenite v pametne odločitve in lažje opredelite korektivne ukrepe. Druga integrirana orodja vam omogočajo, da te podatke preprosto spremenite v recepte za uporabo spremenljivih količin na posamezni lokaciji in sodelujete z agronomskimi svetovalci tako, da jim omogočite dostop do podatkov, ki so povezani s posameznim poljem. Za dokumentiranje svojega dela za stranke lahko preprosto ustvarite, natisnete in delite poročila.

Orodje za analizo polj

Orodje za analizo polj

Shranite, ponazorite in analizirajte podatke dokumentacije, zbrane z večletnim zbiranjem prek vašega prikazovalnika, da boste lahko sprejeli pravilne agronomske odločitve. Zabeležene podatke polj za lastno uporabo ali stranke izvozite v samo nekaj sekundah.

Upravljanje polj

Načrtovalnik poljščin

Načrtujte kolobarjenje za dodeljeno sezono. Izberite vrsto poljščine, ki jo boste dodali na posamezno polje, da pridelovalcu zagotovite dobro ponazoritev, kaj bo posejano in v kateri sezoni setve bo ta poljščina pridelana.