Affiliated Software CompaniesTehnologija za precizno kmetijstvo

  • Sodelujte s svojimi izbranimi partnerji
  • Prilagodite svoj račun v središču Operations Center z najljubšimi orodji
Natisni
OZNAČBA MESTA ZA NADOMESTNO BESEDILO

Povežite se s priložnostjo

Ali morate upravljati podatke iz več različnih virov? V središču John Deere Operations Center so na voljo vmesniki za katero koli programsko opremo neodvisnih proizvajalcev ali ponudnikov storitev za vzpostavitev povezave z njihovo programsko rešitvijo. To vam omogoča, da svoj osebni račun za Operations Center prilagodite z orodji, ki jih potrebujete, ter brezhibno izmenjujete podatke med sistemi.

Primer:

  • V aplikaciji Field Analyzer prikažete sliko, obdelano z brezpilotnim letalnikom, in jo primerjate z drugimi shranjenimi zemljevidi istega polja.
  • Od agronomskega svetovalca neposredno v svoj račun prejmete recept in ga prek brezžične povezave pošljete ustreznemu stroju na polju.
  • Svoje agronomske podatke sinhronizirate z najljubšim lokalnim informacijskim sistemom za upravljanje kmetije.

 

Logotipi za preciznost

Vmesniki neodvisnih proizvajalcev

Naša platforma Operations Center je zasnovana tako, da lahko vzpostavite povezavo z zunanjimi orodji in storitvami, ki jih potrebujete za svoj posel. Vedno večje število neodvisnih podjetij, kot so Agricon, Pessl, Claas, Farmfacts in Airbus, je že ustvarilo vmesnike za dostop do svojih storitev prek storitve Operations Center.

Svoje vmesnike bo dodalo še več podjetij, medtem pa lahko vsi vzpostavijo povezavo prek našega odprtega okolja za razvijalce na spletni strani developer.deere.com.