Tehnologija preciznega kmetijstva

AMSAMS

HarvestLab 3000: Popolno gnojenje poljščin

Znižajte stroške gnojil!
Gnojevko dozirajte tako natančno kot mineralno gnojilo.

Prikazovalniki sprejemnikov

Sprejemniki in prikazovalniki

Precizno kmetijstvo se začne tukaj. Sprejemniki in prikazovalniki John Deere zagotavljajo infrastrukturo za strojno opremo, da lahko v celoti izkoristite sodobno kmetijstvo in svoje podjetje pripravite na uspešnejše poslovanje.

Avtomatizacija vodenja in strojev

Avtomatizacija vodenja in strojev

John Deere ponuja popolno paleto integriranih sistemov vodenja, od preprostih z ročnim upravljanjem do povsem avtomatiziranih. Če imate mešan vozni park, ponujamo tudi rešitve za druge proizvajalce, tako da še vedno lahko izkoriščate prednosti vodenja in avtomatizacijo strojev John Deere.

Precizno kmetovanje

Precizno kmetovanje

S sprotnimi podatki senzorjev in dokumentacijo, specifično za lokacijo, lahko pridobite dragocene vpoglede za sprejemanje odločitev na podlagi dejstev in ustvarite natančne recepte za naslednja opravila na polju. Poleg tega vam prihranijo najdragocenejše sredstvo: vaš čas. Precizno kmetijstvo vam omogoča natančno upravljanje stroškov ter zmanjšuje stroške za gnojila, semena in kemikalije.

Povezano upravljanje kmetije

Povezano upravljanje kmetije

Središče John Deere Operations center je vaš kmetijski portal za zbiranje in ponazoritev podatkov o kmetijstvu in strojih. Vse ključne informacije so prikazane pregledno, tako da lahko hitro in preprosto sprejemate odločitve, podprte z dejstvi. Središče Operations Center vas poveže s stroji in polji z ene osrednje lokacije. Prav tako omogoča nemoteno izmenjavo informacij z zastopnikom za John Deere, vašimi izvajalci ali drugimi zaupanja vrednimi partnerji.